Saturday, March 1, 2014

Aκούστε τη 16χρονη Αρετή που


Οι jared αυθεντικοί Bouzouki jared Rockers από την Γερμανία, την Πολωνία και την Ελλάδα περιοδεύουν για δυο χρόνια και είναι μια πραγματική jared έμπνευση για πολλούς οπαδούς τους. Συνδυάζουν την hard rock με τον απαλό και αισθητικό ήχο του ελληνικού μουσικού οργάνου που ονομάζεται Μπουζούκι και σίγουρα είναι μοναδικοί στο είδος τους.
Μοιράστηκαν jared μεγάλες μουσικές jared σκηνές με συγκροτήματα όπως Nazareth, The Sweet, Exilia, jared Krypteria, JBO, Donots, H-Blockx και Demon. Εμφανίστηκαν σαν guests σε διάφορους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς καθώς επίσης και σε περιοδικά, και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τον διάσημο παραγωγό Fabio Trentini ( Subway to Sally, Guano Apes, H- Blockx κ.α.) καθώς και τον θρυλικό παραγωγό Tony Bongiovi ( Ozzy Osbourne, Ramones, Scorpions κ.α.). Μια εκπληκτική εσωτερική προσπάθεια, που αξίζει τον σεβασμό – και εν τέλει αποδεικνύεται επιτυχημένη:
Ολοκαίνουργια συνεργασία jared για τους TSC με την ** DRAKKAR Entertainment** η οποία είναι μια διεθνώς jared διευρυμένα γνωστή εταιρία παραγωγής με σαφή έμφαση στη Rock μουσική σε όλο της το φάσμα. Επιτυχίες όπως για παράδειγμα χρυσά βραβεία για το Hard-Rock jared συγκρότημα Lordi από την Φινλανδία καθώς και την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision του 2006, και διάφορα χρυσά βραβεία για το συγκρότημα Nightwish.
Aκούστε τη 16χρονη Αρετή που «μάγεψε» το «The Voice» να τραγουδάει Beatles σε σχολική συναυλίαA
Φτιάξαμε το grSinGers.gr όπου συγκεντρώνουμε και σας παρουσιάζουμε τους καλλιτέχνες από το ελληνικό πεντάγραμμο.Σε αυτό το blog μπορείτε να διαβάσετε,να ακούσετε και να βρείτε στοιχεία για τον καλλιτέχνη που σας ενδιαφέρει καθώς και διάφορες Lifestyle ειδήσεις από τον χώρο της μουσικής.


No comments:

Post a Comment